פיצה מבצק קוטג' | השף הלבן

פיצה מבצק קוטג'

מתכון קל וטעים לפיצה מרעננת מבצק של קוטג' תנובה

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה קוטג' השף הלבן
צילום: עומר ישכיל

המרכיבים ל6 יחידות:

לרכישה >>
לבצק:
  • 1 קוטג' 5% של תנובה
  • 2 ביצים L
  • 1 כף סוכר
  • כפית מלח
  • 2.5 כוסות קמח תופח (350 גרם)
  • חצי כוס שמן ניטרלי
להרכבה:
  • רוטב פיצה מוכן
  • חבילת פתיתי טריו של השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות

  • 02.

    שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק במהירות נמוכה, למשך כ-5-7 דקות עד שמתקבל בצק חלק וגמיש, ומעט דביק.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 03.

    בעזרת ידיים משומנות יוצרים כדורים מהבצק ומשטחים על גבי נייר אפיה

  • 04.

    מורחים רוטב עגבניות, מפזרים פתיתי טריו של השף הלבן ומוסיפים כל תוספת שאוהבים על הפיצות.

  • 05.

    אופים בתנור שחומם מראש כ-15 דקות עד שהפיצה מעט מזהיבה

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(14)