מתכון לפיצה מלוואח במחבת
מתכון המפגיש מזרח ומערב – פיצה מלוואח מהירה וטעימה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 5:
- 1 חבילת מלוואח קפוא
- 80 גרם חמאת תנובה לטיגון
לתוספות:
- 250 גרם גבינת קשקבל collection מגוררת דק
- 1 גביע גבינת פטה פיראוס מפוררת
- 100 גרם זיתים שחורים קצוצים
- 3 עגבניות חתוכות לקוביות
- 5 ביצים קשות קצוצות
- 3 בצלים ירוקים קצוצים
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- פלפל שחור טחון טרי
- מלח
- 2 כפות אורגנו יבש
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים מעט חמאה במחבת בקוטר זהה לקוטר המלוואח.
-
02.
מטגנים צד אחד והופכים לצד השני.
-
03.
זורים על הצד המטוגן מעט משתי סוגי הגבינות, מפזרים מעל זיתים, עגבניות, ביצים קשות, בצל ופטרוזיליה.
-
04.
מתבלים במלח, פלפל ואורגנו, מכסים את המחבת ומטגנים על אש בינונית2-3 דקות עד שהגבינות נמסות. מגישים מיד.
טיימר מופעל
-
05.
אם רוצים להכין את כל היחידות יחד, מטגנים משני הצדדים, מסדרים בתבנית אפייה, זורים מעליהם את כל התוספות הרשומות ואופים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה (200 מעלות).
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים