מתכון לפיצה מלוואח במחבת | השף הלבן

מתכון לפיצה מלוואח במחבת

מתכון המפגיש מזרח ומערב – פיצה מלוואח מהירה וטעימה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לפיצה מלוואח במחבת

המרכיבים למנות 5:

  • 1 חבילת מלוואח קפוא
  • 80 גרם חמאת תנובה לטיגון
לתוספות:
  • 250 גרם גבינת קשקבל collection מגוררת דק
  • 1 גביע גבינת פטה פיראוס מפוררת
  • 100 גרם זיתים שחורים קצוצים
  • 3 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 5 ביצים קשות קצוצות
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • פלפל שחור טחון טרי
  • מלח
  • 2 כפות אורגנו יבש

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים מעט חמאה במחבת בקוטר זהה לקוטר המלוואח.

  • 02.

     מטגנים צד אחד והופכים לצד השני.

  • 03.

     זורים על הצד המטוגן מעט משתי סוגי הגבינות, מפזרים מעל זיתים, עגבניות, ביצים קשות, בצל ופטרוזיליה.

  • 04.

    מתבלים במלח, פלפל ואורגנו, מכסים את המחבת ומטגנים על אש בינונית2-3 דקות עד שהגבינות נמסות. מגישים מיד.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 05.

     אם רוצים להכין את כל היחידות יחד, מטגנים משני הצדדים, מסדרים בתבנית אפייה, זורים מעליהם את כל התוספות הרשומות ואופים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה (200 מעלות).  

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(118)