פיצה־פיתה חמד ופטריות
פיצות קטנות ומפתות שמכינים ברגע.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: יהודה סלומון
עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל4:
- 4 פיתות קטנות (פיתה ביס, מיני פיתה)
- 4 כפיות גדושות רוטב פיצה (קנוי או ביתי)
- 125 גרם גבינת חמד 16% "פיראוס" חתוכה לפרוסות
- 4 פטריות שמפיניון קטנות חתוכות לרבעים
- אורגנו מיובש
- פתיתי צ'ילי
- 2-1 כפיות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את הגריל של התנור. מורחים כל אחת מהפיתות בכפית רוטב פיצה. חותכים את גבינת החמד ל־4 פרוסות, וחותכים כל פרוסה ל־9 קוביות. מסדרים 9 קוביות חמד על כל פיתה, ומניחים ביניהן את רבעי השמפיניון. זורים אורגנו מיובש ופתיתי צ'ילי, ומטפטפים למעלה מעט שמן זית.
-
02.
מסדרים את הפיתות בתבנית שטוחה, וקולים תחת הגריל החם במשך 3-2 דקות, עד שהגבינה נמסה. מגישים מיד.אתם חייבים גם לראות את מתכון קסדיית החמד שמכינים ב-10 דקות
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים