פיצה־פיתה חמד ופטריות | השף הלבן

פיצה־פיתה חמד ופטריות

פיצות קטנות ומפתות שמכינים ברגע.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פיצה־פיתה חמד ופטריות
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל4:

  • 4 פיתות קטנות (פיתה ביס, מיני פיתה)
  • 4 כפיות גדושות רוטב פיצה (קנוי או ביתי)
  • 125 גרם גבינת חמד 16% "פיראוס" חתוכה לפרוסות
  • 4 פטריות שמפיניון קטנות חתוכות לרבעים
  • אורגנו מיובש
  • פתיתי צ'ילי
  • 2-1 כפיות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את הגריל של התנור. מורחים כל אחת מהפיתות בכפית רוטב פיצה. חותכים את גבינת החמד ל־4 פרוסות, וחותכים כל פרוסה ל־9 קוביות. מסדרים 9 קוביות חמד על כל פיתה, ומניחים ביניהן את רבעי השמפיניון. זורים אורגנו מיובש ופתיתי צ'ילי, ומטפטפים למעלה מעט שמן זית.

  • 02.

    מסדרים את הפיתות בתבנית שטוחה, וקולים תחת הגריל החם במשך 3-2 דקות, עד שהגבינה נמסה. מגישים מיד.אתם חייבים גם לראות את מתכון קסדיית החמד שמכינים ב-10 דקות

    טיימר מופעל
    00:02:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)