פוקצ'ה מוצרלה, גבינת עזים ונקטרינות | השף הלבן

פוקצ'ה מוצרלה, גבינת עזים ונקטרינות

פוקצ'ה שחוגגת את עונת הנקטרינות ומשלבת לידן גבינה עזים ארומטית

מאת: פאני רבינוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוקצ'ה מוצרלה, גבינת עזים ונקטרינות
צילום: פאני רבינוביץ' עיצוב: פאני רבינוביץ'

המרכיבים ל 2-4:

  • חבילה פוקצ'ה מעדנות
  • שמן זית
  • 150 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
  • גליל גבינת עזים פרומעז
  • 2 נקטרינות או אפרסקים פרוסים דק
  • רוטב בלסמי מצומצם (כוס חומץ בלסמי עם 1 כף גדושה סוכר חום. מחממים בסיר קטן עד שהסוכר נמס, מביאים לרתיחה ומבשלים, תוך כדי ערבוב, על להבה נמוכה בינונית 10-15 דקות או עד שהבלסמי מצטמצם לכמות של כרבע כוס)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים את שתי הפוקצ'ות בשמן זית (אין צורך להפשיר לפני).

  • 02.

    מפזרים מעל כל פוקצ'ה גבינת מוצרלה בצורה שווה.

  • 03.

    מניחים פרוסות גבינת עזים מעל.

  • 04.

    מניחים את פרוסות הנקטרינה מעל.

  • 05.

    אופים 10-12 דקות.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 06.

    מזלפים מעל רוטב בלסמי ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.