מתכון עוגיות פרמז'ן משלושה מרכיבים | השף הלבן

עוגיות פרמז'ן משלושה מרכיבים

עוגיות טעימות לאירוח מושלם – עוגיות פרמז'ן קלות להכנה משלושה מרכיבים בלבד: פרמז'ן, חמאה וקמח

מאת: חיה אילונה דר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות פרמז'ן משלושה מרכיבים

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 300 גרם חמאה רכה
  • 300 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 3 כוסות קמח
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את החומרים במיקסר עם וו לישה, עד שנוצר בצק.

  • 02.

    מחלקים ל-3 חלקים וכל חלק מגלגלים לגליל באורך של 25 ס"מ וקוטר 2 ס"מ.

  • 03.

    עוטפים כל גליל בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.

  • 04.

    מוציאים גליל, פורסים לפרוסות בעובי ס"מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • 05.

    כך ממשיכים עם שני הגלילים הנותרים.

  • 06.

    מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 20 דקות.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 07.

    מצננים ומאחסנים בקופסה אטומה.

הכנת? כאן מדרגים
(51)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.