מתכון לפיצה מלוואח במחבת | השף הלבן

מתכון לפיצה מלוואח במחבת

מתכון המפגיש מזרח ומערב – פיצה מלוואח מהירה וטעימה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לפיצה מלוואח במחבת

המרכיבים ל מנות 5:

  • 1 חבילת מלוואח קפוא
  • 80 גרם חמאת תנובה לטיגון
לתוספות:
  • 250 גרם גבינת קשקבל collection מגוררת דק
  • 1 גביע גבינת פטה פיראוס מפוררת
  • 100 גרם זיתים שחורים קצוצים
  • 3 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 5 ביצים קשות קצוצות
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • פלפל שחור טחון טרי
  • מלח
  • 2 כפות אורגנו יבש

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים מעט חמאה במחבת בקוטר זהה לקוטר המלוואח.

  • 02.

     מטגנים צד אחד והופכים לצד השני.

  • 03.

     זורים על הצד המטוגן מעט משתי סוגי הגבינות, מפזרים מעל זיתים, עגבניות, ביצים קשות, בצל ופטרוזיליה.

  • 04.

    מתבלים במלח, פלפל ואורגנו, מכסים את המחבת ומטגנים על אש בינונית2-3 דקות עד שהגבינות נמסות. מגישים מיד.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 05.

     אם רוצים להכין את כל היחידות יחד, מטגנים משני הצדדים, מסדרים בתבנית אפייה, זורים מעליהם את כל התוספות הרשומות ואופים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה (200 מעלות).  

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(121)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.