מתכון לפיצה מלוואח במחבת
מתכון המפגיש מזרח ומערב – פיצה מלוואח מהירה וטעימה
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל מנות 5:
- 1 חבילת מלוואח קפוא
 - 80 גרם חמאת תנובה לטיגון
 
									לתוספות:
								
															- 250 גרם גבינת קשקבל collection מגוררת דק
 - 1 גביע גבינת פטה פיראוס מפוררת
 - 100 גרם זיתים שחורים קצוצים
 - 3 עגבניות חתוכות לקוביות
 - 5 ביצים קשות קצוצות
 - 3 בצלים ירוקים קצוצים
 - 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
 - פלפל שחור טחון טרי
 - מלח
 - 2 כפות אורגנו יבש
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
ממיסים מעט חמאה במחבת בקוטר זהה לקוטר המלוואח.
 - 
								02.
								
מטגנים צד אחד והופכים לצד השני.
 - 
								03.
								
זורים על הצד המטוגן מעט משתי סוגי הגבינות, מפזרים מעל זיתים, עגבניות, ביצים קשות, בצל ופטרוזיליה.
 - 
								04.
								
מתבלים במלח, פלפל ואורגנו, מכסים את המחבת ומטגנים על אש בינונית2-3 דקות עד שהגבינות נמסות. מגישים מיד.
טיימר מופעל
 - 
								05.
								
אם רוצים להכין את כל היחידות יחד, מטגנים משני הצדדים, מסדרים בתבנית אפייה, זורים מעליהם את כל התוספות הרשומות ואופים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה (200 מעלות).
טיימר מופעל
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

