מקלות "לחם״ מגבינה מכרובית (ללא גלוטן)
מתפנקים עם מקלות גבינתיים ללא גלוטן על בסיס כרובית טעימה. לא נופל מהגרסה המקורית!

- 1 שקית פתיתי כרובית סנפרוסט, מופשרת
- 2 כוסות פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת (מחולקות ל2 חלקים)
- 2 ביצים
- ½ כפית תבלין אורגנו יבש
- ½ כפית תבלין בזיליקום יבש
- ¼ כפית אבקת שום / 1 שם שום כתושה
- ½ כפית מלח
- ¼ כפית פפריקה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
-
02.
שמים את הכרובית בקערה המתאימה למיקרוגל ומחממים כ-10 דקות. מעבירים את הכרובית לחיתול בד וסוחטים היטב.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים לכרובית את כל שאר החומרים, ורק כוס גבינה אחת (את השנייה נפזר מאוחר יותר).משטחים את התערובת על התבנית בצורת מלבן בעובי של כ-חצי ס״מ.
-
04.
אופים כ-15-20 דקות עד שה״בצק״ מתייצב ומזהיב. מפזרים את כוס הגבינה הנוספת בצורה אחידה ואופים עוד 5 דקות עד שהגבינה מבעבעת ומעט משחימה.מצננים מעט ופורסים לפרוסות דקות.
טיימר מופעל
הידעת?
אחד האתגרים הגדולים בסעודות גדולות או ארוחות בעל מספר מנות, היא כיצד לגשת למנות ראשונות. מצד אחד הן צריכות להיות קלילות יחסית בכדי לא לתפוס מקום למנות העיקריות, אך מצד שני להיות טעימות מספיק בשביל להגדיל את התיאבון. אם אתם מחפשים להוסיף עוד מתכונים לרפרטואר המנות הראשונת שלכם, יש לכם מזל. קבלו מתכון למנה ראשונה מהירה, טעימה וממכרת: מקלות גבינתיים ללא גלוטן על בסיס כרובית טעימה. לא נופל מהגרסה המקורית!