מתכון למאפינס תירס שילדים אוהבים | השף הלבן

מאפינס תירס שילדים אוהבים

אין ילד שלא אוהב מאפינס תירס! בואו להכין עם הילדים את המתכון של אפרת ליכטנשטט למאפינס תירס רכים וכשרים לפסח שישדרגו לכם את ארוחת הבוקר המשפחתית

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס תירס
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל12:

  • 2 ביצים
  • 1 קופסת קוטג׳
  • ⅓ כוס שמן
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית אבקת שום
  • 1 כוס גרגרי תירס "סנפרוסט" מופשרים ויבשים
  • 10 זיתים חתוכים לטבעות
  • 1 כוס קמח תירס
  • ¼ כוס קורנפלור
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • לקישוט: שומשום שחור גרגרי תירס ומעט זיתים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים 12 עטרות נייר למאפינס.

  • 02.

    בקערה גדולה טורפים היטב ביצים, קוטג׳ ושמן.

  • 03.

    מוסיפים מלח, אבקת שום, גרגרי תירס וזיתים ומערבבים.

  • 04.

    מוסיפים קמח תירס, קורנפלור ואבקת אפייה ומערבבים.

  • 05.

    מחלקים את הבלילה בין עטרות הנייר ואופים כ15-20 דקות עד שהמאפינס משחימים מעט וקיסם הננעץ יוצא יבש.

    טיימר מופעל
    00:20:00

הידעת?

מוצרי חלב מסייעים למימוש פוטנציאל הגדילה ולהשגת צפיפות עצם תקינה בגיל הגדילה. המנה מכילה 26% חלבון ו3% סידן מתוך ההמלצה היומית לגילאי 4-8.

הכנת? כאן מדרגים
(11)