מאפי פילו אישיים עם גבינות צאן | השף הלבן

מאפי פילו אישיים עם גבינות צאן

ערכים תזונתיים למנה: 296 קלוריות ; 16 גרם חלבון ; 15 גרם פחמימות ; 19 גרם שומן ; 539 מ"ג נתרן ; 1 גרם סיבים

מאת: שירה סולו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפי פילו אישיים עם גבינות צאן

המרכיבים ל3:

מרכיבים:
  • 1 עלה בצק פילו מעדנות
  • תרסיס שמן
  • 2 ביצים
  • 160 מ"ל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 150 גרם ברוקולי קפוא סנפרוסט
  • 25 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
  • 35 גרם גבינת פטה כבשים פיראוס 5%
  • 35 גרם גבינת עיזים למריחה פיראוס 5%
  • קורט מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • קוקוטים לאפיה

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את על הפילו ל - 3 חלקים שווים.

  • 02.

    מרססים את עלי הפילו בתרסיס שמן ומניחים אותם בתוך קוקוטים לאפייה.

  • 03.

    מערבבים את כל חומרי המלית היטב.

  • 04.

    יוצקים את המלית לתוך הקוקוט.

  • 05.

    אופים כ - 25 דקות ב - 160 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)