מאפי פילו אישיים עם גבינות צאן - השף הלבן

מאפי פילו אישיים עם גבינות צאן

ערכים תזונתיים למנה: 296 קלוריות ; 16 גרם חלבון ; 15 גרם פחמימות ; 19 גרם שומן ; 539 מ"ג נתרן ; 1 גרם סיבים

מאת: שירה סולו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפי פילו אישיים עם גבינות צאן

המרכיבים ל 3:

מרכיבים:
  • 1 עלה בצק פילו מעדנות
  • תרסיס שמן
  • 2 ביצים
  • 160 מ"ל שמנת לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 150 גרם ברוקולי קפוא סנפרוסט
  • 25 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
  • 35 גרם גבינת פטה כבשים פיראוס 5%
  • 35 גרם גבינת עיזים למריחה פיראוס 5%
  • קורט מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • קוקוטים לאפיה

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את על הפילו ל - 3 חלקים שווים.

  • 02.

    מרססים את עלי הפילו בתרסיס שמן ומניחים אותם בתוך קוקוטים לאפייה.

  • 03.

    מערבבים את כל חומרי המלית היטב.

  • 04.

    יוצקים את המלית לתוך הקוקוט.

  • 05.

    אופים כ - 25 דקות ב - 160 מעלות.

    טיימר מופעל

    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.