לאפת קוטג׳ של תנובה - השף הלבן

לאפת קוטג׳ של תנובה

לאפת קוטג' קלה מהירה וטעימה שלא תרצו להפסיק לאכול אבל גם להכין!

מאת: אפרת ליכטנשטט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לאפת קוטג׳ של תנובה
צילום: אפרת ליכשטנטט עיצוב: אפרת ליכשטנטט

המרכיבים ל מנה אחת:

  • 1 גביע קוטג׳ 5% ומעלה של תנובה
  • 2 ביצים
  • רבע כפית מלח
  • רבע כפית אבקת שום
  • רבע כפית אורגנו (או כל תבלין אחר שאוהבים)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות לא טורבו.

  • 02.

    מכינים תבנית בגודל 22/35 עם נייר אפייה.

  • 03.

    טוחנים הכל במעבד מזון ומוזגים על הנייר.

  • 04.

    מיישרים לשכבה אחידה בגובה חצי ס״מ - לא דקה מדי

  • 05.

    אופים 35-40 דקות עד שהיא מזהיבה ויציבה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 06.

    ממלאים במה שאוהבים!

הכנת? כאן מדרגים
(8)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.