בורקס פטריות וגבינות של עדי קלינגהופר | השף הלבן

בורקס פטריות וגבינות של עדי קלינגהופר

אתם מעדיפים בורקס פטריות או גבינה? למה לא שניהם?! עדי קלינהגופר עם המתכון לבורקס שאתם חייבים לנסות להכין.

מאת: עדי קלינגהופר
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בורקס פטריות וגבינות של עדי קלינגהופר

המרכיבים ל3 יחידות:

מצרכים:
  • בצק עלים מעדנות - מופשר על פי הוראות היצרן ( 600 גרם )
  • ביצה להברשה
  • שומשום לקישוט
למלית:
  • סלסלה פטריות שמפיניון שפרסנו
  • 1 גבינת חמד 5% של תנובה
  • 1 קוטג' 5%
  • 1 ביצה
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • קורט פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל- 180 מעלות במצב טורבו.

  • 02.

    מחממים שמן זית במחבת, כאשרר השמן חם מוסיפים את הבצל והפטריות, מוסיפים מלח ופלפל ומטגנים על להבה נמוכה עד צמצום של נוזלי הפטריות. מניחים בצד לצינון.

  • 03.

    בקערה מפוררים גבינת חמד ומוסיפים קוטג', ביצה, גבינת מוצרלה, מעט פלפל ואת הבצל עם הפטריות שטיגנו, מערבבים הכל היטב.

  • 04.

    פורסים את בצק העלים על משטח וחותכים למלבן.

  • 05.

    מניחים בחלק הרחב של המלבן פס מהמילוי , וסוגרים מגלגלים 2 גלגולים וחותכים. את הרולדה מגלגלים לשבלול ומניחים על נייר אפייה. כך חוזרים עם שאר הבצק.

  • 06.

    את הבורקס מברישים בביצה, מפזרים שומשום ומכניסים לאפייה כ -30 עד 40 דקות או עד הזהבה מלאה של הבצק.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 07.

    מוציאים מאפייה, מצננים מעט ואוכלים. ניתן להגיש עם ביצה, רסק עגבניות וסלט בצד.

הכנת? כאן מדרגים
(5)