מתכון מאפה גבינות וחצילים | השף הלבן

מאפה גבינות וחצילים

דיאלוג בין חצילים וגבינות ליצירת מאפה מושלם למנה עיקרית בארוחה חלבית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה גבינות וחצילים

המרכיבים ל 12 מנות תבניות מלבניות/מרובעות 24X24ס"מ:

  • 500 גרם סלט חצילים על האש
  • 250 גרם גבינה בולגרית "פיראוס" 16% מפוררת
  • 1 גביע קוטג’ "תנובה" 5%
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
  • 3 ביצים טרופות
  • 4 כפות קמח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות

  • 02.

    מערבבים היטב את כל המרכיבים ומפלפלים

  • 03.

    יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשומנת בשוליים

  • 04.

    אופים כ-50 דקות, עד שהמאפה זהוב ויציב.

    טיימר מופעל

    00:50:00
  • 05.

    מוציאים ומצננים כ-20 דקות לפני הפריסה

    טיימר מופעל

    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(437)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.