לחמניית פסח במילוי פרובטו, עגבניות ובזיליקום
לחמניות שמכינים עם גבינת פרובטו שמעניקה להם טעם נפלא ורכות. ממלאים במה שאוהבים, הצעה שלנו: פרובטו, עגבניות ובזיליקום
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל12:
- 3 כוסות קמח תפוחי אדמה
- 1/2 כוס שקדים טחונים
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 1 כפית דבש
- 3/4 כוס מים
- 1/4 כוס שמן
- 2 ביצים
- 100 גרם גבינת פרובטו עיזים מעודנת 5% "פיראוס"
למילוי:
- 12 פרוסות דקות של גבינת פרובטו
- 12 פרוסות עגבניה
- עלי בזיליקום
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל 200 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס. שמים במעבד מזון את מרכיבי הלחמניות ומעבדים לעיסה אחידה. בעזרת כף גלידה חופנים בצק ומניחים בתבניות.
-
02.
אופים 22-25 דקות עד שהלחמניות מזהיבות ויבשות. מצננים לגמרי. חוצים, ממלאים בגבינה, עגבניות ובזיליקום ומגישים.הלחמניות במיטבן סמוך לאפיה. מאחר יותר מומלץ לחמם במיקרו או בטוסטר. ניתן להקפיא.
הכנת? כאן מדרגים