לחמניית פסח במילוי פרובטו, עגבניות ובזיליקום | השף הלבן

לחמניית פסח במילוי פרובטו, עגבניות ובזיליקום

לחמניות שמכינים עם גבינת פרובטו שמעניקה להם טעם נפלא ורכות. ממלאים במה שאוהבים, הצעה שלנו: פרובטו, עגבניות ובזיליקום

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחמניית פסח במילוי פרובטו, עגבניות ובזיליקום
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל12:

  • 3 כוסות קמח תפוחי אדמה
  • 1/2 כוס שקדים טחונים
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1 כפית דבש
  • 3/4 כוס מים
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 100 גרם גבינת פרובטו עיזים מעודנת 5% "פיראוס"
למילוי:
  • 12 פרוסות דקות של גבינת פרובטו
  • 12 פרוסות עגבניה
  • עלי בזיליקום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 200 מעלות ומשמנים תבנית מאפינס. שמים במעבד מזון את מרכיבי הלחמניות ומעבדים לעיסה אחידה. בעזרת כף גלידה חופנים בצק ומניחים בתבניות.

  • 02.

    אופים 22-25  דקות עד שהלחמניות מזהיבות ויבשות. מצננים לגמרי. חוצים, ממלאים בגבינה, עגבניות ובזיליקום ומגישים.הלחמניות במיטבן סמוך לאפיה. מאחר יותר מומלץ לחמם במיקרו או בטוסטר. ניתן להקפיא.

הכנת? כאן מדרגים
(2)