לביבות פיצה אפויות
מתכון חגיגי וטרנדי במיוחד של רון יוחננוב לחנוכה: לביבות אפויות שהן בעצם מיני פיצות! אנחנו בטוחים שהילדים שלכם יעופו עליהן
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: יהונתן בן חיים
													עיצוב: רון יוחננוב
						
					
				
			המרכיבים ל 10-12 יחידות:
									ללביבות:
								
															- 2 תפוחי אדמה מקולפים ומגורדים (אפשר גם להשתמש בבטטות)
 - ½ כוס פתיתי טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
 - 1/4 כוס עלי בזילקום או פטרוזיליה קצוצים דק
 - 1 ביצה
 - 1/3 כוס קמח (רגיל או מלא או כוסמין או ללא גלוטן – לבחירתכם)
 - מלח ופלפל שחור לפי הטעם
 - תרסיס שמן לשימון נייר האפייה
 
									לטופינג:
								
															- רוטב פיצה מוכן
 - 1/3 שקית (100 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
 - תוספות לבחירה: זיתים / פטריות / תירס
 
							 גודל תבנית: תבנית תנור
						
									הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מחממים תנור ל-200 מעלות בחום עליון תחתון
 - 
								02.
								
מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הלביבות עד שמתקבלת תערובת אחידה
 - 
								03.
								
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו בעזרת תרסיס שמן
 - 
								04.
								
יוצרים לביבות ומניחים על התבנית – חשוב לשטח אותן מעט
 - 
								05.
								
אופים בתנור כ-15 דקות או עד הזהבה
טיימר מופעל
 - 
								06.
								
מוצאים מהתנור, מניחים מעל כף רוטב פיצה, מפזרים גבינה ותוספות ומחזירים לתנור ל-5 דקות או עד שהגבינה מותכת
טיימר מופעל
 - 
								07.
								
מגישים חם. חג שמח!
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									


