לביבות פיצה אפויות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

לביבות פיצה אפויות

מתכון חגיגי וטרנדי במיוחד של רון יוחננוב לחנוכה: לביבות אפויות שהן בעצם מיני פיצות! אנחנו בטוחים שהילדים שלכם יעופו עליהן

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות פיצה אפויות
צילום: יהונתן בן חיים עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 10-12 יחידות:

ללביבות:
  • 2 תפוחי אדמה מקולפים ומגורדים (אפשר גם להשתמש בבטטות)
  • ½ כוס פתיתי טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • 1/4 כוס עלי בזילקום או פטרוזיליה קצוצים דק  
  • 1 ביצה 
  • 1/3 כוס קמח (רגיל או מלא או כוסמין או ללא גלוטן – לבחירתכם) 
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • תרסיס שמן לשימון נייר האפייה
לטופינג:
  • רוטב פיצה מוכן
  • 1/3 שקית (100 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • תוספות לבחירה: זיתים / פטריות / תירס 
גודל תבנית: תבנית תנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות בחום עליון תחתון

  • 02.

    מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הלביבות עד שמתקבלת תערובת אחידה

  • 03.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו בעזרת תרסיס שמן

  • 04.

    יוצרים לביבות ומניחים על התבנית – חשוב לשטח אותן מעט

  • 05.

    אופים בתנור כ-15 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    מוצאים מהתנור, מניחים מעל כף רוטב פיצה, מפזרים גבינה ותוספות ומחזירים לתנור ל-5 דקות או עד שהגבינה מותכת

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 07.

    מגישים חם. חג שמח!

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.