גביניות מלוחות מדהימות של אלונה זוהר | השף הלבן

גביניות מלוחות מדהימות של אלונה זוהר

גביניות מושלמות עם טוויסט מפתיע – במקום מילוי מתוק, הלכתי על שני מילויים מלוחים משגעים

מאת: אלונה זוהר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גביניות מלוחות מדהימות של אלונה זוהר

המרכיבים ל 20 יחידות:

לבצק:
  • 1 ק"ג קמח שמרים
  • 2 ביצים
  • 200 גרם חמאה תנובה
  • 2 כפות מלח
  • 2 כפות סוכר
  • 1 3/4 כוסות מים
למלית בטטה:
  • 1 קופסא מלית גבינה למאפים השף הלבן
  • בטטה גדולה רכה
  • 1 כפית מלח
  • למלית תרד:
  • 1 כוס תרד חלוט סחוט וקצוץ
  • 1 קופסת מלית גבינה למאפים השף הלבן
  • 1 כפית מלח
לציפוי:
  • 1 חלמון טרוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    ללוש בצק נוח לעבודה מכל הרכיבים. להניח להתפחה עד הכפלת הנפח. 2 .לערבב מלית גבינה עם בטטה ועוד אחת עם תרד.

  • 02.

    לרדד בצק על משטח מקומח.

  • 03.

    לחתוך בעזרת גלגלת לריבועים, למלא בנדיבות ולסגור כל 2 קצוות מנוגדים. 

  • 04.

    למרוח בחלמון טרוף ולפזר שומשום או מלח גס.

  • 05.

    לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20-25 דק.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.