עוגת גבינה טבעונית | השף הלבן

עוגת גבינה טבעונית

עוגת גבינה טבעונית של תנובה ALTERNATIVE

מאת: אורי נתנזון
פרווה סוג מתכון
מעל שעה זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה טבעונית

המרכיבים ל10-12 מנות:

לתחתית:
  • 250 גרם ביסקוויטים
  • רבע כוס משקה שקדים ALTERNATIVE
לקרם:
  • 500 גרם ממרח סויה תנובה ALTERNATIVE בטעם טבעי
  • 500 מ"ל קצפת צמחית "השף הלבן"
  • 80 גרם פודינג וניל
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • גרידה מלימון אחד
  • כפית תמצית וניל
לציפוי:
  • 2 גביעים מעדן סויה ביו בטעם טבעי אלטרנטיב
  • גרידה מתפוז אחד
גודל תבנית: תבנית בקוטר 26

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים בנייר אפיה תחתית ודפנות של תבנית בקוטר 26 (סיר פלא)

  • 02.

    במעבד מזון מרסקים את הביסקוויט לאבקה ומוסיפים את החלב שקדים עד לתערובת אחידה.

  • 03.

    על גבי התבנית משטחים את התערובת ומהדקים היטב ומצננים למשך חצי שעה.

  • 04.

    להכנת הקרם מקציפים ביחד את כל המרכיבים עד לקבלת קרם יציב.

  • 05.

    מוזגים את הבלילה על תערובת הביסקוויטים וממלאים את התבנית בצורה שווה.

  • 06.

    מחליקים את העוגה בחלקה העליון בעזרת לקקן.

  • 07.

    מצננים שוב למשך 4 שעות לפחות.

  • 08.

    לציפוי העוגה מערבבים יחד את המעדן וגרידת התפוז ומורחים בצורה שווה על גבי העוגה ומצננים שוב למשך שעה.

  • 09.

    להגשה, מוציאים דפנות התבנית ואת נייר האפיה שעוטף את העוגה ומעבירים לצלחת הגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)