עוגת גבינה טבעונית - השף הלבן

עוגת גבינה טבעונית

עוגת גבינה טבעונית של תנובה ALTERNATIVE

מאת: אורי נתנזון
פרווה סוג מתכון
מעל שעה זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה טבעונית

המרכיבים ל 10-12 מנות:

לתחתית:
  • 250 גרם ביסקוויטים
  • רבע כוס משקה שקדים ALTERNATIVE
לקרם:
  • 500 גרם ממרח סויה תנובה ALTERNATIVE בטעם טבעי
  • 500 מ"ל קצפת צמחית "השף הלבן"
  • 80 גרם פודינג וניל
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • גרידה מלימון אחד
  • כפית תמצית וניל
לציפוי:
  • 2 גביעים מעדן סויה ביו בטעם טבעי אלטרנטיב
  • גרידה מתפוז אחד
גודל תבנית: תבנית בקוטר 26

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרפדים בנייר אפיה תחתית ודפנות של תבנית בקוטר 26 (סיר פלא)

  • 02.

    במעבד מזון מרסקים את הביסקוויט לאבקה ומוסיפים את החלב שקדים עד לתערובת אחידה.

  • 03.

    על גבי התבנית משטחים את התערובת ומהדקים היטב ומצננים למשך חצי שעה.

  • 04.

    להכנת הקרם מקציפים ביחד את כל המרכיבים עד לקבלת קרם יציב.

  • 05.

    מוזגים את הבלילה על תערובת הביסקוויטים וממלאים את התבנית בצורה שווה.

  • 06.

    מחליקים את העוגה בחלקה העליון בעזרת לקקן.

  • 07.

    מצננים שוב למשך 4 שעות לפחות.

  • 08.

    לציפוי העוגה מערבבים יחד את המעדן וגרידת התפוז ומורחים בצורה שווה על גבי העוגה ומצננים שוב למשך שעה.

  • 09.

    להגשה, מוציאים דפנות התבנית ואת נייר האפיה שעוטף את העוגה ומעבירים לצלחת הגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.