פסטה בולונז טבעונית על בסיס טופו - טעימה וקלה להכנה | השף הלבן

מתכון פסטה בולונז טבעוני

איך מכינים רוטב בולונז טבעוני שלא נופל מהמקור? יש לנו את המתכון המושלם! קבלו את הבולונז הטבעוני שלנו שמאוד קל להכין ולא תאמינו כמה הוא טעים

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה בולונז טבעונית
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 חבילת טופו "תנובה ALTERNATIVE" עם בזיליקום
  • 1 קופסה של עגבניות מרוסקות
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1/4 כוס בזיליקום קצוץ
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 בצל קצוץ
  • 5 כפות שמן זית
  • 1 גזר מגורר בפומפייה גסה
  • 1 חבילת פסטה

הוראות הכנה:

  • 01.

    סוחטים את קוביית הטופו בעזרת נייר מגבת ומגררים בפומפייה גסה

  • 02.

    בסיר רחב ושטוח (סוטאז') מחממים שמן זית, מוסיפים בצל קצוץ, גזר מגורר וטופו מגורר ומטגנים כ-5 דקות

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מוסיפים את השום, הפפריקה, המלח והפלפל וממשיכים לטגן 5 דקות נוספות

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מוסיפים רסק עגבניות, בזיליקום ועגבניות מרוסקות מבשלים תוך כדי ערבוב על להבה נמוכה כ-6-7 דקות ומכבים את האש

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 05.

    מבשלים הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים מנוזלים

  • 06.

    מגישים את רוטב הבולונז עם הפסטה

הידעת?

תופעת הטבעונות בהחלט גדלה בעשורים האחרונים והפכה לגורם לא מבוטל בעולם הקולינריה המודרני. בכל יום אנחנו נחשפים לעוד מנות מוכרות ואהובות שקיבלו גרסה טבעונית מקורית. אולם, יש מנות כל כך טבעוניות כל כך טובות, עד כי אפילו לא טבעוניים מאוהבים בה ומכינים אותה בתדירות. אחת מאותן מנות פופולריות היא ללא ספק פסטה בולונז. אז איך מכינים רוטב בולונז טבעוני שלא נופל מהמקור? יש לנו את המתכון המושלם! קבלו את הבולונז הטבעוני שלנו שמאוד קל להכין ולא תאמינו כמה הוא טעים.

הכנת? כאן מדרגים
(22)