פתיתי כוסמין או קינואה עם סלק, פטה, משמשים ואגוזים | השף הלבן

פתיתי כוסמין או קינואה עם סלק, פטה, משמשים מיובשים, אגוזים ועשבי תיבול

שילוב מתוק-מלוח של פתיתים, סלק ופטה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פתיתי כוסמין או קינואה עם סלק, פטה, משמשים מיובשים, אגוזים ועשבי תיבול
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 6:

  • 3 כוסות פתיתי כוסמין או קינואה מבושלים לפי הוראות היצרן, בטמפרטורת החדר
  • 1 סלק מבושל חתוך לקוביות קטנות
  • 4-5 משמשים מיובשים קצוצים
  • 100-150 גרם גבינת פטה כבשים פיראוס מפוררת
  • 1/4 כוס פיסטוקים או אגוזי מלך קצוצים
  • 3-4 כפות נענע קצוצה
  • 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
  • לרוטב:
  • 5 כפות מיץ לימון
  • 5 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית דבש או סילאן
  • 1 כפית חרדל
  • מלח, פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה טורפים את מרכיבי הרוטב. מצרפים את פתיתי הכוסמין ומערבבים. מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.