מתכון גרטן אספרגוס בשמנת ופרמזן | השף הלבן

גרטן אספרגוס בשמנת ופרמזן

אספרגוס בשמנת – מומלץ כתוספת לארוחה חלבית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גרטן אספרגוס בשמנת ופרמזן

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 2 אגודות אספרגוס טרי
  • 30 גרם חמאת תנובה רכה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 6 שיני שום כתושות
  • 1 מיכל שמנת עמידה 38% לקצפת מסדרת השף הלבן
  • 1 שקית פתיתי פרמזן "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורידים את השליש התחתון של כל אספרגוס. ממלאים סיר במים, מוסיפים מעט מלח ומביאים לרתיחה. מכניסים את האספרגוס למים ומבשלים במשך 4-3 דקות. מוציאים ממי הבישול ומעביריםלקערת מים קרים. מוציאים ומייבשים היטב עם מגבת מטבח נקייה.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 02.

    מחממים תנור לחום בינוני ( 180 מעלות). משמנים תבנית אפייה בחמאה. מסדרים את האספרגוסבשורות, מתבלים במלח, בפלפל ובשום מוסיפים את השמנת ואופים 30 דקות. מפזרים מעלאת הפרמזן ואופים מתחת לגריל התנור 2 - 3 דקות עד שהגבינה מזהיבה. מגישים מיד.

    טיימר מופעל

    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(100)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.