מתכון קורנפלקס מצופה שוקולד | השף הלבן

קורנפלקס מצופה שוקולד

חטיף אהוב וקל להכנה לכל השפחה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קורנפלקס מצופה שוקולד

המרכיבים ל10 מנות:

  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות אבקת קקאו ממותקת
  • 2כפות חמאת בוטנים
  • 300 גרם קורנפלקס
  • 3/4 כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    שמים במחבת את הדבש, אבקת הקקאו הממותקת ואת חמאת הבוטנים

  • 03.

    מערבבים ומוסיפים את המים בהדרגה. לאחר שהתערובת מתחממת והדבש והחמאה מתחילים להתרכך מוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים.

  • 04.

    לאחר 1 דקה מורידים מהאש ומחלקים את התערובת לתבניות נייר קטנות.

  • 05.

    מכניסים למקפיא לשעתיים והקורנפלקס מצופה מוכן.

הכנת? כאן מדרגים
(100)