מתכון נשיקות מרנג בכחול לבן ליום העצמאות | השף הלבן

נשיקות מרנג בכחול לבן ליום העצמאות

נשיקות כחול לבן שיעשו שמח לאורחים הקטנים

מאת: מירב גביש
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
נשיקות מרנג בכחול לבן ליום העצמאות

המרכיבים ל 200 מנות:

  • 3 חלבונים
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל טהורה או שקית וניל
  • צבע מאכל כחול
  • 3 שקיות זילוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-120 מעלות.

  • 02.

    מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עד שמתחיל להיווצר קצף לבן.מוסיפים בהדרגה את הסוכר וסוכר הוניל. מקציפים כ-8 עד 10 דקות במהירות גבוהה עד שהקצף יציב ומבריק.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    לוקחים שליש מהקצף הלבן ומעבירים לשקית זילוף.

  • 04.

    טובלים קיסם עץ בצבע מאכל לקצף הנותר, מקפלים בעדינות עד שנוצר צבע תכלת בהיר, מעבירים חצי מהקצף לשקית זילוף.

  • 05.

    מוסיפים שוב צבע מאכל כחול לקצף הנותר (לגוון כהה יותר) מקפלים בעדינות ומעבירים לשקית זילוף.

  • 06.

    מזלפים נשיקות קטנות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.אופים שעתיים עד שהנשיקות נפרדות בקלות מהנייר.מכבים את התנור ומשאירים בתנור עד שמתקרר.שומרים בקופסא אטומה.

  • 07.

    להגשה:שמים נשיקות בשקית צלופן קשורה בדגל ישראל עם סרט כחול לבן, מנג'טים או כלי הגשה בכחול או לבן.

הכנת? כאן מדרגים
(45)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.