מתכון נשיקות מרנג | השף הלבן

נשיקות מרנג

נשיקות מרנג מעולות, ניתן להכין בכל גודל שרוצים, ולהגיש לצד קינוחים אישיים מכל הסוגים

מאת: עדן אורגד
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
נשיקות מרנג

המרכיבים ל30 יחידות:

קצף מרנג בסיסי:
  • 4 חלמונים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כוס מיץ לימון סחוט טרי
  • 1 כף קליפת לימון מגורדת
  • חצי מכל שמנת מוקצפת
  • 300 גרם פטל
  • חצי כוס קליפות לימון מסוכרות
  • קצפת
למילוי:
  • 4 חלמונים
  • כוס סוכר
  • חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 60 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • חצי כוס קליפות תפוזים מסוכרות קצוצות דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הקרם:

  • 02.

    מקציפים את החלמונים עם הסוכר על סיר אדים כפול.

  • 03.

     מוסיפים את המיץ ומקציפים עד להסמכה.

  • 04.

     מורידים מהאש, מערבבים פנימה את החמאה וקליפות התפוז המסוכרות. מקררים.

  • 05.

    שמים את הקרם בשק זילוף וזולפים כחצי כפית קרם עם מחצית מהעיגולים.

  • 06.

     סוגרים עם המחצית השניה של עיגולי המרנג לקבלת סנדביצ'ים קטנים של נשיקות עם קרם. מקררים.

הכנת? כאן מדרגים
(77)