מתכון מקצפת קפואה בטעם מנגו | השף הלבן

מקצפת קפואה בטעם מנגו

מתכון למנה אחרונה קלילה המשלבת בין קצפת מתוקה לחמצמצות המנגו, קינוח נהדר וקלה להכנה לימי קיץ חמים

מאת: גילת פרוש פרוינד
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מקצפת קפואה בטעם מנגו

המרכיבים ל 6 מנות:

  • מיכל שמנת מתוקה להקצפה
  • 1/2 תרכיז קפוא בטעם מנגו, מופשר

הוראות הכנה:

  • 01.

     מקציפים על מהירות גבוה את קצפת הריץ' לקצף אוורירי, מוסיפים בתנועת קיפול את תרכיז המנגו עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  • 02.

     מעבירים לתבנית סיליקון מעוצבת או לתבניות סיליקון ומעבירים למקפיא עד שהמקפא מתייצב באופן מלא.

הכנת? כאן מדרגים
(440)