מקפא תותים בשמנת
אוהבים תותים? נצלו את העונה הקצרה ובואו להכין איתם קינוח מפנק ומהיר הכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל 10:
- 1 ק"ג סלסילות תותים
- 100 גרם אבקת סוכר
- מיץ מ-1/2 לימון
- 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32% מסדרת "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים את השמנת המתוקה בקערה נקייה ומקציפים לקצפת יציבה.
-
02.
בקערה של מעבד מזון, מניחים את התותים, סוכר ומיץ לימון ומעבדים לתערובת אחידה אבל לא חלקה, בפולסים.
-
03.
מקפלים את תערובת התותים לקצפת ויוצקים למיכל פלסטיק, תבניות אישיות (גם מסיליקון) או תבנית אינגליש קייק. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא כשעתיים לפני ההגשה.
-
04.
מגישים עם תותים ושברי מרנג.
הכנת? כאן מדרגים