מוס אישי מסקרפונה לימון ברוטב פירות יער | השף הלבן

מוס אישי מסקרפונה לימון ברוטב פירות יער – קינוח מעולה לאורחים

קינוח אישי המוקרם מקרם פטנט של מוס גבינת מסקרפונה ולימון ומעליו שכבת רוטב פירות יער שמכינים לבד. תענוג בכל ביס

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מוס אישי מסקרפונה לימון ברוטב פירות יער
צילום: אפיק גבאי עיצוב: אינס ואפיק

המרכיבים ל4-5:

  • 250 גרם גבינת גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
  • 250 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 2 כפות קליפת לימון מגוררת
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 40 גרם ג'לטין מהול ב- 4 כפות מים עד להתקשות
לרוטב פירות היער:
  • 1 כוס פירות יער קפואים "סנפרוסט"
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס מים מהולה בכפית קורנפלור

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את הג'לטין המהול במים במיקרוגל 30 שניות.

  • 02.

    מקציפים את המסקרפונה עם מיץ הלימון , קליפת הלימון והג'לטין.

  • 03.

    מקציפים בקערה נפרדת את השמנת להקצפה עם אבקת הסוכר עד לקצף יציב.

  • 04.

    מקפלים את המסה של קערת השמנת למסה של קערת המסקרפונה.

  • 05.

    מעבירים לכלים אישיים ( רינגים או כלים מסיליקון ).

  • 06.

    מעבירים להקפאה ל- 4 שעות לפחות או 10 שעור במקרר.

  • 07.

    בסיר קטן מבשלים יחד את כל מרכיבי הרוטב תוך כדי ערבוב עד הסמכה ומצננים.

  • 08.

    מגישים את המוס על הרוטב.

הכנת? כאן מדרגים
(8)