כוסות קדאיף במילוי קרם שוקולד לבן
מכינים בבית קינוח כוסות שערות קדאיף ממולאות בקרם שוקולד לבן חלומי ופירות העונה מעל.

המרכיבים ל 6 מנות-תבנית מאפיס:
- 200 גרם שערות קדאיף, מופשרים לילה לפני
- 100 גרם חמאת "תנובה"
- 2 כפות אבקת סוכר
- 1 יולו שוקולד לבן
- 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
- פירות העונה חתוכים לקוביות
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור 175 מעלות תבנית מאפינס
-
02.
ממיסים במיקרוגלאת החמאה, מוסיפים את שערות הקדאיף ועם הידיים פותחים את השערות כדי שכל החמאה תעטוף את השערות. מפזרים ומצפים באבקת סוכר את שערות הקדאיף.
-
03.
מסדרים את השערות בתבנית שקעים ומהדקים את השערות לדפנות השקע. אופים בתנור כ-15 דקות עד שהתבניות מזהיבות.
טיימר מופעל
-
04.
במקביל מכינים את קרם השוקולד הלבן: מקציפים את השמנת המתוקה במיקסר עד לקצפת יציבה. ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן בפולסים. מוסיפים לקצפת את השוקולד המומס ואת המעדן yolo ומקפלים בעדינות לקרם אחיד.
-
05.
כשתבניות הקדאיף מתקררות, ממלאים אותם בקרם השוקולד הלבן ומקשטים בפירות חתוכים.