כוסות קדאיף במילוי קרם שוקולד לבן
מכינים בבית קינוח כוסות שערות קדאיף ממולאות בקרם שוקולד לבן חלומי ופירות העונה מעל.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: מלינה סואט
עיצוב: מלינה סואט
המרכיבים ל6 מנות-תבנית מאפיס:
- 200 גרם שערות קדאיף, מופשרים לילה לפני
- 100 גרם חמאת "תנובה"
- 2 כפות אבקת סוכר
- 1 יולו שוקולד לבן
- 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן"
- פירות העונה חתוכים לקוביות
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור 175 מעלות תבנית מאפינס
-
02.
ממיסים במיקרוגלאת החמאה, מוסיפים את שערות הקדאיף ועם הידיים פותחים את השערות כדי שכל החמאה תעטוף את השערות. מפזרים ומצפים באבקת סוכר את שערות הקדאיף.
-
03.
מסדרים את השערות בתבנית שקעים ומהדקים את השערות לדפנות השקע. אופים בתנור כ-15 דקות עד שהתבניות מזהיבות.
טיימר מופעל
-
04.
במקביל מכינים את קרם השוקולד הלבן: מקציפים את השמנת המתוקה במיקסר עד לקצפת יציבה. ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן בפולסים. מוסיפים לקצפת את השוקולד המומס ואת המעדן yolo ומקפלים בעדינות לקרם אחיד.
-
05.
כשתבניות הקדאיף מתקררות, ממלאים אותם בקרם השוקולד הלבן ומקשטים בפירות חתוכים.
הכנת? כאן מדרגים