חטיפי שוקולד ממעדן סויה שוקולד וחמאת בוטנים | השף הלבן

חטיפי שוקולד ממעדן סויה שוקולד, חמאת בוטנים ובצק בוטנים

ממתק/עוגיה טבעוני מושלם ומפנק

מאת: סבינה ולדמן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם עיצוב: דיאנה לידנר

המרכיבים לכ-25 יחידות:

  • 2 חבילות חמאת בוטנים בטמפ' החדר
  • 100 גרם חמאת קוקוס ממוסת
  • בצק בוטנים -
  • 100 גרם בוטנים
  • 150 גרם קמח תופח
  • 100 גרם שמן קנולה
  • 100 גרם סוכר
  • 1 כפית מלח
  • קרם שוקולד –
  • 2 מעדן בטעם שוקולד סויה "תנובה"
  • 100 גרם חמאת קוקוס
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם סילאן או מייפל
גודל תבנית: תבנית מלבנית 20x25 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    במעבד מזון טוחנים יחד את כל רכיבי בצק לקבלת כדור. משטחים על תבנית מרופדת בנייר פרגמנט ומצננים כחצי שעה במקרר. מחממים תנור ל180 מעלות, אופים כ15 דקות עד להזהבה. מוציאים ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    בקערה מערבבים יחד את החמאת בוטנים עם חמאת הקוקוס, יוצקים על שכבת בצק הבוטנים. מקפיאים לשעתיים לפחות. 

  • 03.

    ממיסים את השוקולד עם החמאת קוקוס בבן מארי או במיקרו. מערבבים היטב ומצננים. מוסיפים את המעדן שוקולד ומערבבים למרקם חלק. יוצקים מעל שכבת הבוטנים ומעבירים להקפאה, כשעה לפחות. חותכים לריבועים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)