חטיף יוגורט וקרם וניל – מתכון לפינוק מתוק וקפוא | השף הלבן

חטיף יוגורט וקרם וניל קפוא

פינוק מתוק וקפוא בטעם וניל ושוקולד על בסיס שמנת להקצפת קרם וניל ויוגורט שמכינים מ-4 מצרכים בלבד!

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חטיף יוגורט וקרם וניל קפוא
צילום: לירן קפל עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 10:

  • 1 מיכל שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"
  • 2 גביעי יוגורט 3% שומן "תנובה"
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף שמן קנולה
גודל תבנית: תבנית מלבנית 20X30

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם השמן ומערבבים עד להמסה והברקה.

  • 02.

    מקציפים את השמנת להקצפת קרם וניל "ומקפלים" אליה את היוגורט.

  • 03.

    משטחים את המסה על תבנית מרופדת נייר אפייה או בתבנית סיליקון ומפזרים מעל בצורה מפוזרת את השוקולד.

  • 04.

    מקפיאים וחותכים לחתיכות בעזרת סכין חדה, מגישים קפוא.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.