וואפל בלגי טבעוני עם מעדן פירות יער ופירות טריים
קינוח עשיר או ארוחת בוקר מפנקת
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל8:
- 1/2 1 כוס + 1 כף (190 גרם) קמח כוסמין מלא
- 3/4 כפית אבקת אפיה
- 3/4 כפית סודה לשתיה
- 1/4 כפית מלח
- 1/2 1 כוס חלב שקדים או סויה אלטרנטיב
- 2 כפות מיץ לימון
- 1 כפית גרידת לימון
- 1 כפית תמצית וניל
- 4 כפות סוכר
- 1 כף שמן
- אבקת סוכר, 1-2 מעדן סויה פירות יער "תנובה", 1 כוס פירות טריים חתוכים
גודל תבנית: מכשיר להכנת וואפל בלגי
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח. יוצרים גומה במרכז ושמים בה את יתר החומרים. טורפים לתערובת אחידה.
-
02.
משמנים ומחממים מכשיר וואפל ומכינים לפי הוראות היצרן. אם אין מכשיר אפשר להכין מהתערובת פנקייקים.
-
03.
להגשה בוזקים על הואפלים אבקת סוכר, מניחים מעדן ופירות טריים ומגישים לצד עוד מעדן.
הכנת? כאן מדרגים