וואפל בלגי עם מעדן פירות יער ופירות טריים | השף הלבן

וואפל בלגי טבעוני עם מעדן פירות יער ופירות טריים

קינוח עשיר או ארוחת בוקר מפנקת

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
וואפל בלגי טבעוני עם מעדן פירות יער ופירות טריים
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל 8:

  • 1/2 1 כוס + 1 כף (190 גרם) קמח כוסמין מלא
  • 3/4 כפית אבקת אפיה
  • 3/4 כפית סודה לשתיה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 1 כוס חלב שקדים או סויה אלטרנטיב
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כף שמן
  • אבקת סוכר, 1-2 מעדן סויה פירות יער "תנובה", 1 כוס פירות טריים חתוכים
גודל תבנית: מכשיר להכנת וואפל בלגי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה ומלח. יוצרים גומה במרכז ושמים בה את יתר החומרים. טורפים לתערובת אחידה.

  • 02.

    משמנים ומחממים מכשיר וואפל ומכינים לפי הוראות היצרן. אם אין מכשיר אפשר להכין מהתערובת פנקייקים.

  • 03.

    להגשה בוזקים על הואפלים אבקת סוכר, מניחים מעדן ופירות טריים ומגישים לצד עוד מעדן.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.