מתכון גלידת פסיפלורה קלה בטירוף | השף הלבן

גלידת פסיפלורה קלה בטירוף

למה לקנות אם אפשר להכין לבד? קבלו מתכון פשוט לגלידת פסיפלורה משובחת

מאת: מיטל אוז
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת פסיפלורה קלה בטירוף

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 2 שמנת מתוקה או צמחית
  • 0.75 כוס סוכר
  • כוס וחצי פסיפלורה (מיץ וגלעינים)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבלים את השמנת במעבד מזון ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.

  • 02.

    מוסיפים את הפסיפלורה בתנועות קיפול.

  • 03.

    מקפיאים למשך 24 שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(259)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.