מתכון עוגיות אלפחורס | השף הלבן

עוגיות אלפחורס

עוגיות במלית ריבת חלב ומצופות בפתיתי קוקוס, מתכון שמקורו במדינות דרום אמריקה

מאת: שושי בוחניק
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגיות אלפחורס

המרכיבים ל כ-40 עוגיות:

  • 4.5 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1.5 כוסות אבקת סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1.5 חבילת חמאה מומסת
  • 1/2 כוס שמן
  • קוקוס
  • 2 צנצנות ריבת חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה:

  • 02.

    לערבב את כל החומרים במיקסר ביחד (חוץ מהשמן) לבצק רך ונעים, אם הבצק יוצא יבש יש להוסיף שמן, אם הבצק יוצא רך מדי יש להוסיף עד חצי כוס קמח,

  • 03.

    שמים את הבצק במקרר שעה.

  • 04.

     מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

  • 05.

    מוציאים את הבצק ומתחילים לקרוץ עיגולים בקוטר של בערך 2 ס"מ.

  • 06.

      שמים את העוגיות על תבנית עם נייר אפיה, מכניסים לתנור החם למשך בערך רבע שעה או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב מלמטה.

  • 07.

    מוציאים את התבנית, מקררים, לוקחים 2 עוגיות וביניהן (כמו סנדוויץ') שמים ריבת חלב ומגלגלים מסביב עם קוקוס (ניתן להחליף את ריבת החלב בממרח חלווה, שוקולד וכו').

  • 08.

     יש לאחסן את העוגיות במקרר לשמירת הטריות.

הכנת? כאן מדרגים
(886)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.