עוגיות אלפחורס
עוגיות במלית ריבת חלב ומצופות בפתיתי קוקוס, מתכון שמקורו במדינות דרום אמריקה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים לכ-40 עוגיות:
- 4.5 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1.5 כוסות אבקת סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1.5 חבילת חמאה מומסת
- 1/2 כוס שמן
- קוקוס
- 2 צנצנות ריבת חלב
הוראות הכנה:
-
01.
הכנה:
-
02.
לערבב את כל החומרים במיקסר ביחד (חוץ מהשמן) לבצק רך ונעים, אם הבצק יוצא יבש יש להוסיף שמן, אם הבצק יוצא רך מדי יש להוסיף עד חצי כוס קמח,
-
03.
שמים את הבצק במקרר שעה.
-
04.
מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.
-
05.
מוציאים את הבצק ומתחילים לקרוץ עיגולים בקוטר של בערך 2 ס"מ.
-
06.
שמים את העוגיות על תבנית עם נייר אפיה, מכניסים לתנור החם למשך בערך רבע שעה או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב מלמטה.
-
07.
מוציאים את התבנית, מקררים, לוקחים 2 עוגיות וביניהן (כמו סנדוויץ') שמים ריבת חלב ומגלגלים מסביב עם קוקוס (ניתן להחליף את ריבת החלב בממרח חלווה, שוקולד וכו').
-
08.
יש לאחסן את העוגיות במקרר לשמירת הטריות.
הכנת? כאן מדרגים