מתכון עוגת שוקולד, קוקוס, אגוזים כשרה לפסח | השף הלבן

עוגת שוקולד, קוקוס, אגוזים כשרה לפסח

עוגת פסח שלא חשים בהבדל

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד, קוקוס, אגוזים כשרה לפסח

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 6 כפות קמח מצה
  • 6 כפות שמן
  • 6 כפות קוקוס
  • 10 כפות מיץ ענבים לקידוש
  • 3/4 כוס שוקולד צ'יפס
  • 3/4 כוס אגוזים שבורים
  • 1 אבקת אפיה
  • מעט רום
לקישוט:
  • 100 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה:

  • 01.

     מפרידים ביצים.

  • 02.

    מקציםים לקצף נוקשה חלבונים עם כוס סוכר.

  • 03.

    בקערה נפרדת שמים חלמונים, שמן, מיץ ענבים, מעט רום ואבקת אפיה ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

  • 04.

    מערבבים את שתי התערובות ( עם הוספה הדרגתית של הקצף)

  • 05.

    משמנים תבנית אפיה בנונית ואופים בחום של כ-170 מעלות ל-40-45 דקות או עד שקיסם ננעץ יוצא יבש.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 06.

    ממיסים את השוקולד ומטפטפים על העוגה לקישוט.

הכנת? כאן מדרגים
(256)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.