מתכון עוגת ביסקויטים | השף הלבן

עוגת ביסקוויטים קלה להכנה ללא אפייה

עוגה קלה להכנה ללא אפייה, מתאימה לילדים ולימי הולדת

מאת: אלמוג פרמון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת ביסקוויטים קלה להכנה ללא אפייה

המרכיבים ל 20 מנות:

  • 2 חבילות ביסקוויטים אפשר שוקו וניל
  • מעט חלב "תנובה" לטבילה
  • שוקולד מגורר וסוכריות עדשים צבעוניות לעיטור
לקרם:
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • שקית אבקת פודינג וניל/תות/שוקולד (מה שאוהבים)
  • 3/4 כוס חלב תנובה
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה "תנובה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד בקערה את גבינה הלבנה, חלב, שמנת ואבקת הפודינג. מערבלים במיקסר עד שהתערובת מתייצבת.

  • 02.

    לוקחים קערית ושופכים לתוכה מעט חלב. טובלים את הביסקוויטים בחלב (למדוד 3 שניות ולהוציא את הביסקוויט).

  • 03.

    מסדרים בתבנית מלבנית שכבה של ביסקוויטים ומורחים עליה שכבה דקה של קרם. חוזרים על הנחת השכבות ומסיימים בשכבת קרם.

  • 04.

    מפזרים על הקרם שוקולד מגורר וסוכריות עדשים צבעוניות.

  • 05.

    מכסים ומקררים במשך לילה. 

הכנת? כאן מדרגים
(90)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.