עוגת ביסקוויטים עם מסקרפונה ותותים
המתכון הבא של דור משה הולך לשנות את כל מה שידעתם על עוגות ביסקוויטים – קרם עשיר על בסיס מסקרפונה עם תותים וחיזוק של שוקולד לבן.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל10:
לקרם:
- 150 גרם שוקולד לבן
- 1/2 1 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן "+ ¼ מיכל נוסף
- 1 מיכל מסקרפונה "השף הלבן"
- כף אינסטנט פודינג וניל
לקישוט:
- חצאי תותים
- 100 גרם שוקולד לבן מגורד/ קצוץ
לשכבות:
- 200 גרם ביסקוויטים
- ½ כוס חלב 3% תנובה
- כוס תותים חתוכים לפרוסות עבות
גודל תבנית: לתבנית בגודל 20 ס"מ על 20 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת הקרם, ממיסים את השוקולד הלבן עם ¼ מיכל שמנת מתוקה ומצננים. בקערת מיקסר, מקציפים את יתרת השמנת, המסקרפונה ואינסטנט פודינג לקרם חלק ויציב. מאחדים את תערובת השוקולד הלבן לקרם ומקפלים בעדינות.
-
02.
טובלים את הביסקוויטים למשך כמה שניות בחלב ומסדרים שכבה צפופה בתחתית התבנית. מורחים חצי מכמות הקרם ומסדרים מעליו את פרוסות התותים בצפיפות. מסדרים מעל התותים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב, מורחים מעל את יתרת הקרם ומיישרים.
-
03.
מקררים למשך 4 שעות לפחות. לפני ההגשה, מקשטים בשוקולד לבן ובחצאי תותים.
הכנת? כאן מדרגים