עוגת אינגליש קייק עם פירות יבשים – מרשימה לחג | השף הלבן

עוגת אינגליש קייק עם פירות יבשים

עוגה מרשימה ופשוטה להכנה עם פירות יבשים, ללא מוצרי חלב

מאת: אור ימיני
פרווה סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת אינגליש קייק עם פירות יבשים

המרכיבים ל8 חתיכות:

  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 2/3 כוס קמח
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 1/2 כפית קינמון
  • קורט מלח
  • 1/3 כוס צימוקים
  • 1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים
  • 3/4 כוס תפוח גרנד סמיט מקולף חתוך לחתיכות קטנות (קוביות)
  • 1/2 כוס בוטנים קלויים ומקולפים
  • 1/3 כוס שזיפים מיובשים
  • 1/3 כוס משמשים מיובשים
  • 1 כף קוביות פפאיה
  • חצי בננה פרוסה לעיגולים

הוראות הכנה:

  • 01.

    במיקסר, מקציפים את הביצה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר.

  • 02.

    תוך כדי הקצפה, מזלפים את השמן באיטיות.

  • 03.

    מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה, אבקת הסודה לשתיה והתבלינים.

  • 04.

    מקפלים אל תוך התערובת את כל הפירות למעט אגוזי המלך.

  • 05.

    יוצקים את התערובת אל תוך תבנית אינגליש קייק משומנת, ומפזרים מעל את אגוזי המלך הגרוסים.

  • 06.

    אופים בתנור שחומם מראש ל- 165 מעלות במשך 40-45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 07.

    כאשר העוגה מצוננת, יש לפזר מעל אבקת סוכר. 

הכנת? כאן מדרגים
(148)