מתכון עוגת אוראו | השף הלבן

עוגת אוראו

עוגת גבינה על בסיס עוגות אוראו האהובות ובציפוי שוקולד

מאת: שני ברבי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת אוראו
לבסיס:
  • 100 גרם חמאה תנובה
  • 16 יחידות עוגיות אוראו
למלית גבינות:
  • 250 גרם גבינה לבנה תנובה
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה קולקשן
  • 1 קופסא שמנת מתוקה "השף הלבן"
  • 3/4 כוס סוכר
  • 10 יחידות עוגיות אוראו
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 1 כפית תמצית וניל
לציפוי:
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה (בסיס העוגה): 1 מכינים את הבסיס - טוחנים במעבד מזון עוגיות אוראו, ממיסים במיקרוגל חמאה ומערבבים היטב את החמאה עם העוגיות הטחונות לכדי עיסה.

  • 02.

    משטחים את העיסה בתבנית עגולה (תבנית 26) ומקפיאים עד לשלב הבא. הכנת המלית:

  • 03.

    מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים גבינות-גבינה לבנה ומסקרפונה, סוכר, תמצית וניל.

  • 04.

    טוחנים עוגיות אוראו ושוקולד מריר, מוסיפים לתערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 05.

    שופכים את התערובת על בסיס העוגה ומקפיאים שעתיים. הכנת הציפוי:

  • 06.

    ממיסים שוקולד מריר עם שמנת מתוקה.

  • 07.

    יוצקים על העוגה ומחזירים למקפיא לשעה.

  • 08.

    מקשטים עם עוגיות אוראו חתוכות, זילוף קצפת ועוד. תהנו!

הכנת? כאן מדרגים
(31)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.