מתכון סופלה שוקולד מושחת | השף הלבן

סופלה שוקולד מושחת

אם אתם מאלה שמאמינים שאין דבר כזה מתוק מידי, זה בשבילכם – מתכון סופלה שוקולד מושחת על בסיס בצק פריך במילוי שוקולד מריר וחמאה.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סופלה שוקולד מושחת

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1/2 חבילה (של 900 גרם) בצק פריך מרודד למאפים מתוקים
  • אבקת סוכר, לקישוט
החומרים למילוי:
  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • 6 חלמונים
  • 2/3 כוס (130 גרם)סוכר
  • 6 חלבונים
  • 4 כפות (40 גרם) קמח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור מראש לחום בינוני (175 צ.).

  • 02.

    מרפדים את התבנית כולל הדפנות, בבצק ומשהים במקרר בזמן הכנת המילוי.

  • 03.

    הכנת המילוי: ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה המונחת על סיר ובו מים רותחים (בן מארי).

  • 04.

    מקציפים בקערה נפרדת את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר (100 גרם) עד לקבלת קצף תפוח ובהיר. מוסיפים את השוקולד לקצף בתנועות קיפול.

  • 05.

    מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים בהדרגה את שארית הסוכר.

  • 06.

    מוסיפים את תערובת השוקולד ואת הקמח לקצף החלבונים בתנועות קיפול.

  • 07.

    יוצקים את התערובת על תחתית הבצק המצוננת, ואופים 35 דקות.

    טיימר מופעל
    00:35:00
  • 08.

    מצננים בטמפרטורת החדר ולאחר מכן מאחסנים במקרר ל – 24 שעות.

  • 09.

    מפזרים אבקת סוכר ומגישים קר.אוהבים סופלה? אתם חייבים לנסות את המתכוןסופלה במיקרו>>

הכנת? כאן מדרגים
(1431)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.