עוגת וניל עם פירות
עוגת וניל טעימה וקלה ביותר להכנה, שמתאימה מאוד לט"ו בשבט עם תוספת פירות טריים ויבשים. ניתן להעשיר את העוגה עם פירורי עוגיות, שוקולד צ'יפס או ציפויים שונים.
המרכיבים ל20 מנות:
- 4 ביצים
- שקית אבקת אפייה
- 2 כוסות קמח
- שקית סוכר וניל / כפית תמצית וניל
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 1 כוס חלב תנובה / מים / מיץ תפוזים
- פירות חתוכים (אפרסק / תפוח / אגס / תותים)
- פירות יבשים / פירורי עוגיות / שוקולד צ'יפס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום בינוני - 180 מעלות.
-
02.
מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים עד להטמעת החומרים.
-
03.
מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת עם נייר אפייה.
-
04.
אופים את העוגה במשך כ-25 דקות עד שהעוגה מתייצבת.
טיימר מופעל
-
05.
אפשר לקשט בקרם, קצפת, פירות או לשפוך מלמעלה סירופ שוקולד או מייפל.
-
06.
בתאבון!
הידעת?
מחפשים עוגה חגיגית שתעבוד מעולה גם בטו בשבט וגם בשבועות? תפסיקו לחפש כי מצאנו לכם את הפתרון המושלם - עוגת וניל מוקרמת עם מבחר פירות טריים ויבשים. יש בה גם מגוון גבינות מפנקות שנותנות מרקם חלק וערב לחך, בשילוב עם פלטת פירות מפנקת שמכניסה מתקתקות ועסיסיות לעוגה. על כל זה מנצח טעם הווניל ומחבר את העוגה לכדי יצירה קולינרית הרמונית שתשדרג כל שולחן קינוחים בכל אירוע.
המתכון שלנו לעוגת וניל קל ביותר להכנה אך עדיין יוצא טעים ומפתיע. ניתן להעשיר את העוגה עם פירורי עוגיות, שוקולד צ'יפס או ציפויים שונים. אל תפחדו לנסות פירות שונים על גבי העוגה, סביר להניח שתמצאו שילובים מקוריים שתרצו לנסות בשנית.