מתכון עוגת אפרסקים בקרם שמנת | השף הלבן

עוגת אפרסקים בקרם שמנת

עוגת גבינה עם אפרסקים טריים, מתכון קליל ופשוט להכנה

מאת: ילנה דובקין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת אפרסקים בקרם שמנת

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 1+1/4 כוס קמח
  • 10 גר'ם אבקת אפייה
  • 1/2 כוס שמן ללא ריח
  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 10 גרם סוכר וניל
לציפוי:
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 קופסת שימורי חצאי אפרסקים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור (180 מעלות).

  • 02.

    מערבבים את מצרכי הבסיס במהירות גבוהה בסדר הבא: קמח, אבקת אפייה, שמן, ביצים, סוכר וניל, סוכר רגיל ושמנת.

  • 03.

    משמנית את תבנית האפייה, מעבירים את הבצק ואופים במשך 30 דקות. מצננים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    חוצים את העוגה לרוחבה.

  • 05.

    מקציפים את השמנת עם הסוכר. מורחים כ-1/3 על השכבה התחתונה, מסדרים את חלק מהאפרסקים, מכסים במחצית השנייה של העוגה ומצפים בקרם שנשאר ומסדרים את יתר הפירות.

הכנת? כאן מדרגים
(254)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.