מתכון ספינג' מרוקאי קל להכנה | השף הלבן

ספינג' מרוקאי קל להכנה

זה הזמן ללמוד להכין ספינג' מרוקאי

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
ספינג' מרוקאי קל להכנה

המרכיבים ל20 מנות:

  • 1 ק”ג קמח
  • 60 גר’ שמרים
  • 4 כוסות מים פושרים(לפעמים נדרש טיפה פחות)
  • חצי כפית מלח
  • להגשה: דבש או אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את כל החומרים.

  • 02.

    מכסים ומניחים לבצק לתפוח כשעתיים.

  • 03.

    כעבור שעתיים לשים אותו היטב. טובלים ידיים במים, לוקחים גוש בצק, עושים חור ויוצרים מעין כעך.

  • 04.

    מטגנים משני הצדדים בשמן עמוק עד להזהבה. מוציאים על נייר סופג. להגשה ניתן לבזוק אבקת סוכר או לטבול בדבש.

הכנת? כאן מדרגים
(372)