ספינג' מרוקאי קל להכנה
זה הזמן ללמוד להכין ספינג' מרוקאי
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 מנות:
- 1 ק”ג קמח
- 60 גר’ שמרים
- 4 כוסות מים פושרים(לפעמים נדרש טיפה פחות)
- חצי כפית מלח
- להגשה: דבש או אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה את כל החומרים.
-
02.
מכסים ומניחים לבצק לתפוח כשעתיים.
-
03.
כעבור שעתיים לשים אותו היטב. טובלים ידיים במים, לוקחים גוש בצק, עושים חור ויוצרים מעין כעך.
-
04.
מטגנים משני הצדדים בשמן עמוק עד להזהבה. מוציאים על נייר סופג. להגשה ניתן לבזוק אבקת סוכר או לטבול בדבש.
הכנת? כאן מדרגים