שטרודל פירות יער וגבינת כנען
מתכון קל וטעים במיוחד עבור המשפחה – שטרודל במילוי פירות יער וגבינת כנען של תנובה
חלבי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב
המרכיבים ל2 רולדות:
מצרכים:
- 12 דפי פילו
- 100 גרם חמאה מומסת
למילוי:
- חבילת גבינת כנען של תנובה (500 גרם)
- 4 כפות שמנת מתוקה 32% של השף הלבן
- חצי כוס גבינה לבנה של תנובה (100 גרם)
- ביצה תנובה
- 40 גרם קורנפלור (2 כפות)
- כפית תמצית וניל איכותית
- גרידה מחצי לימון
- 100 גרם פירות קפואים של סנפרוסט
להגשה:
- אבקת סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים של המילוי למעט הפירות, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
02.
ממיסים את החמאה.
-
03.
שמים בכפולות של 2 דפים את דפי הפילו: 2 דפים, משמנים בחמאה ומעל שוב 2 דפים. סה"כ 6 דפים לכל רולדה.
-
04.
ממלאים בגבינות ומפזרים מעל חצי מכמות הפירות הקפואים.
-
05.
מקפלים את השוליים ומגלגלים לרודלה.
-
06.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
-
07.
מברישים בחמאה ואופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות (חום עליון/תחתון או טורבו)
-
08.
אופים כ-30 דקות או עד הזהבה.
טיימר מופעל
-
09.
מצננים מעט, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים