שטרודל פירות יער וגבינת כנען | השף הלבן

שטרודל פירות יער וגבינת כנען

מתכון קל וטעים במיוחד עבור המשפחה – שטרודל במילוי פירות יער וגבינת כנען של תנובה

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רולדת פירות יער עם גבינת כנען
צילום: רון יוחננוב

המרכיבים ל2 רולדות:

מצרכים:
  • 12 דפי פילו
  • 100 גרם חמאה מומסת
למילוי:
  • חבילת גבינת כנען של תנובה (500 גרם)
  • 4 כפות שמנת מתוקה 32% של השף הלבן
  • חצי כוס גבינה לבנה של תנובה (100 גרם)
  • ביצה תנובה
  • 40 גרם קורנפלור (2 כפות)
  • כפית תמצית וניל איכותית
  • גרידה מחצי לימון
  • 100 גרם פירות קפואים של סנפרוסט
להגשה:
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מערבבים את כל המרכיבים של המילוי למעט הפירות, עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  • 02.

    ממיסים את החמאה.

  • 03.

    שמים בכפולות של 2 דפים את דפי הפילו: 2 דפים, משמנים בחמאה ומעל שוב 2 דפים. סה"כ 6 דפים לכל רולדה.

  • 04.

    ממלאים בגבינות ומפזרים מעל חצי מכמות הפירות הקפואים.

  • 05.

    מקפלים את השוליים ומגלגלים לרודלה.

  • 06.

    מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

  • 07.

    מברישים בחמאה ואופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות (חום עליון/תחתון או טורבו)

  • 08.

    אופים כ-30 דקות או עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 09.

    מצננים מעט, בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(2)