'סוכות פרי' – מאפה עלים חגיגי במילוי קרם ופירות טריים עם סכך של שוקולד לבן | השף הלבן

'סוכות פרי' – מאפה עלים חגיגי במילוי קרם ופירות טריים עם סכך של שוקולד לבן

הקינוח המושלם לסוכה! לכבוד החג דור משה הכין לכם מתכון מרשים למאפה בצורת סוכה. שיהיה בתיאבון!

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
'סוכות פרי' – מאפה עלים חגיגי במילוי קרם ופירות טריים עם סכך של שוקולד לבן
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 8 מנות:

לקרם פטיסייר:
  • ½ ליטר חלב תנובה 3%
  • 6 חלמונים מביצה בגודל L
  • 5 כפות קורנפלור (50 גרם)
  • חצי כוס + כף סוכר לבן (115 גרם)
  • גרגרים ממקל וניל / כפית מחית וניל
  • 30 גרם חמאה "השף הלבן" חתוכה לקוביות
  • ½ מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן" (125 מ"ל) להקצפה בהמשך
לריבועי הבצק:
  • בצק עלים חמאה "מעדנות" מופשר ע"פ הוראות היצרן
לקישוט:
  • אבקת סוכר
  • פירות טריים
  • 50 גרם שוקולד לבן

הוראות הכנה:

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.