'סוכות פרי' – מאפה עלים חגיגי במילוי קרם ופירות טריים עם סכך של שוקולד לבן | השף הלבן

'סוכות פרי' – מאפה עלים חגיגי במילוי קרם ופירות טריים עם סכך של שוקולד לבן

הקינוח המושלם לסוכה! לכבוד החג דור משה הכין לכם מתכון מרשים למאפה בצורת סוכה. שיהיה בתיאבון!

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
'סוכות פרי' – מאפה עלים חגיגי במילוי קרם ופירות טריים עם סכך של שוקולד לבן
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל8 מנות:

לקרם פטיסייר:
  • ½ ליטר חלב תנובה 3%
  • 6 חלמונים מביצה בגודל L
  • 5 כפות קורנפלור (50 גרם)
  • חצי כוס + כף סוכר לבן (115 גרם)
  • גרגרים ממקל וניל / כפית מחית וניל
  • 30 גרם חמאה "השף הלבן" חתוכה לקוביות
  • ½ מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38% "השף הלבן" (125 מ"ל) להקצפה בהמשך
לריבועי הבצק:
  • בצק עלים חמאה "מעדנות" מופשר ע"פ הוראות היצרן
לקישוט:
  • אבקת סוכר
  • פירות טריים
  • 50 גרם שוקולד לבן

הוראות הכנה:

הכנת? כאן מדרגים
(1)