אומלט עם גבינת פטה כבשים 20% של פיראוס
אומלט מפנק עם גבינה פטה כבשים, עירית ופטרוזיליה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: איתי אדרי
עיצוב: איתי אדרי
המרכיבים לאומלט:
- 50 פטה כבשים 20% של פיראוס
- 3 ביצים
- צרור עירית קצוץ
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 10 גרם חמאה תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה שוברים 3 ביצים, מוסיפים חופן עירית קצוצה וחופן פטרוזיליה ומערבבים בעזרת מזלג
-
02.
מחממים מחבת, מוסיפים את החמאה עד שנמסה, מוסיפים את הבלילה ומערבבים מיד בעזרת לקקן
-
03.
מנמיכים את האש, מערבבים כל הזמן. מוסיפים חופן פטה כבשים מפוררת, ומקפלים ל3 כאשר חלק מהבלילה הפנימית עדיין רכה
-
04.
מכבים את האש ומגישים לצד סלט ולחם קלוי
-
05.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים