אומלט עם גבינת פטה כבשים 20% של פיראוס - השף הלבן

אומלט עם גבינת פטה כבשים 20% של פיראוס

אומלט מפנק עם גבינה פטה כבשים, עירית ופטרוזיליה

מאת: איתי אדרי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אומלט עם גבינת פטה כבשים 20% של פיראוס
צילום: איתי אדרי עיצוב: איתי אדרי

המרכיבים ל אומלט:

  • 50 פטה כבשים 20% של פיראוס
  • 3 ביצים
  • צרור עירית קצוץ
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 10 גרם חמאה תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה שוברים 3 ביצים, מוסיפים חופן עירית קצוצה וחופן פטרוזיליה ומערבבים בעזרת מזלג

  • 02.

    מחממים מחבת, מוסיפים את החמאה עד שנמסה, מוסיפים את הבלילה ומערבבים מיד בעזרת לקקן

  • 03.

    מנמיכים את האש, מערבבים כל הזמן. מוסיפים חופן פטה כבשים מפוררת, ומקפלים ל3 כאשר חלק מהבלילה הפנימית עדיין רכה

  • 04.

    מכבים את האש ומגישים לצד סלט ולחם קלוי

  • 05.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.