מתכון קנלוני תרד וגבינה | השף הלבן

קנלוני תרד וגבינה

קנלוני תרד וגבינה לאפיה, מתכון טעים שישאיר לכם טעם של עוד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קנלוני תרד וגבינה

המרכיבים ל10 מנות:

  • 500 גרם גבינה לאפיה
  • 1 קופסא גלילי קנלוני
  • 1 שקית עלי תרד קפוא אך מופשר
  • 1 כוס פתיתי גבינה צהובה למאפים
  • 1 ביצה
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 כפית שום כתוש
  • 2 כפות פרורי לחם
  • 50 גרם חמאה
  • מלח
  • פלפל
להקרמה ולבישול:
  • 2 מכלים שמנת לבישול
  • 1/2 1 כוסות פתיתי גבינה צהובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    סוחטים את עלי התרד הקפואים מנוזלים וקוצצים אותם.

  • 02.

    במחבת ממיסים את החמאה ומזהיבים קלות את הבצל. מוסיפים את התרד ומערבבים, מתבלים במלח פלפל ומוסיפים את השום הכתוש.

  • 03.

    מעבירים לקערה ומערבבים עם הגבינה לאפיה, הביצה ופתיתי העמק, מערבבים ומתבלים לפי הצורך .

  • 04.

    ממלאים את הקנלוני במילוי התרד ומניחים בתבנית חסינת אש.

  • 05.

    יוצקים את השמנת מכסים בנייר אפיה ורדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש כ 30 דקות עד שמוכן

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 06.

    מסירים את רדיד האלומיניום ונייר האפייה מפזרים את פתיתי הגבינה ומקרימים כ 5 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(599)