מתכון פסטה עם בזיליקום, שום ופלפל צ'ילי | השף הלבן

פסטה עם בזיליקום, שום ופלפל צ'ילי

פסטה עם בזיליקום, שום ופלפל צ'ילי, מתכון מומלץ לשבועות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה עם בזיליקום, שום  ופלפל צ'ילי

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 חב' פסטה פנה
  • 6 חתיכות של עגבניות מיובשות
  • 10 שיני שום לקצוץ לקוביות
  • 4 קוביות של בזיליקום קפוא
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית פלפל צ'ילי
  • קורט מלח גס
  • 1 שקית גבינת פרמז'ן מגוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה במים + מעט שמן רגיל ומלח. מסננים ומניחים בצד.

  • 02.

    במחבת עמוקה שופכים את שמן הזית.

  • 03.

    מוסיפים את השום + עגבניות חלוטות.

  • 04.

    מוסיפים את קוביות הביזיליקום הקפוא + חצי כפית פלפל צ'ילי + קורט מלח גס.

  • 05.

    מבשלים עד שהשום מזהיב יפה ושופכים את הכל על הפסטה.

  • 06.

    מערבבים היטב את הכל ומגישים.

  • 07.

    את גבינת הפרמז'ן שופכים לצלוחית וכל אחד יכול להוסיף לפי טעמו את הכמות הרצויה.

הכנת? כאן מדרגים
(89)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.