פסטה מסקרפונה וירוקים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

פסטה מסקרפונה וירוקים

מתכון מפתיע וקצת אחר: פסטה מנצחת עם רוטב מסקרפונה עשיר וירוקים שמכינים בקלי קלות ותשדרג לכם את ארוחת הצהריים

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה מסקרפונה וירוקים
צילום: עומר ישכיל עיצוב: עומר ישכיל

המרכיבים ל 4 מנות:

  • חבילה (500 גרם) פסטה קצרה
  • 4 כפות (180 גרם) גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
  • 1 זוקיני חתוך
  • חבילת פרחי ברוקולי טריים
  • חופן עלי תרד טריים
  • 2 כפות פסטו "אוליביה"
  • ½ שקית (50 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • אספרגוס חתוך (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר מים חמים עם כף מלח עד לרתיחה, מוסיפים פסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן. שומרים בצד 1/2 כוס מי בישול של הפסטה.

  • 02.

    במקביל מחממים מחבת רחבה עם שמן זית, מטגנים את הזוקיני עד להזהבה, מוסיפים את הברוקולי, אספרגוס והתרד ומטגנים עד לריכוך התרד.

  • 03.

    מוסיפים מסקרפונה, 1/2 כוס מי פסטה ופסטו, מערבבים היטב עד שהמסקרפונה מתרככת ונטמעת ומתקבל רוטב אחיד.

  • 04.

    מוסיפים את הפסטה המבושלת, פתיתי פרמזן ומערבבים היטב עד לקבלת רוטב סמיך ועשיר.

  • 05.

    מתבלים לפי הטעם ומגישים, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.