פסטה פיצה עגבניות וזיתים - ארוחת ערב שילדים אוהבים | השף הלבן

פסטה בטעם פיצה

אם לא מגישים מיד ניתן לחמם בתנור או במיקרו לפני ההגשה, ויש פסטה טעימה כמו טריה

מאת: אורנה שרגא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה בטעם פיצה

המרכיבים ל4 מנות:

  • 400 גרם פסטה מבושלת (כל סוג יתאים)
  • כוס זיתים ירוקים מגולענים
  • 2 כפות שמן זית
  • 200 גרם רסק עגבניות (2 קופסאות קטנות)
  • 4 כפות קטשופ
  • כפית אבקת מרק בטעם עוף
  • כפית שטוחה סוכר
  • כפית שטוחה אורגנו
  • חצי כפית תבלין לצלי עוף
  • 2 כוסות מים
  • 200 גרם גבינה צהובה מגוררת (רצוי מסוג 'עמק')
  • חצי כוס זיתים ירוקים מגולענים פרוסים לטבעות

הוראות הכנה:

  • 01.

     קוצצים את הזיתים ומטגנים 2-3 דקות בשתי כפות שמן זית. מוסיפים את שאר רכיבי הרוטב ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    יוצקים מעל הפסטה המוכנה, מפזרים המון גבינה צהובה מגוררת ומקשטים בטבעות הזיתים. מגישים מיד.  

הכנת? כאן מדרגים
(163)