פסטה בטעם פיצה
אם לא מגישים מיד ניתן לחמם בתנור או במיקרו לפני ההגשה, ויש פסטה טעימה כמו טריה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 400 גרם פסטה מבושלת (כל סוג יתאים)
- כוס זיתים ירוקים מגולענים
- 2 כפות שמן זית
- 200 גרם רסק עגבניות (2 קופסאות קטנות)
- 4 כפות קטשופ
- כפית אבקת מרק בטעם עוף
- כפית שטוחה סוכר
- כפית שטוחה אורגנו
- חצי כפית תבלין לצלי עוף
- 2 כוסות מים
- 200 גרם גבינה צהובה מגוררת (רצוי מסוג 'עמק')
- חצי כוס זיתים ירוקים מגולענים פרוסים לטבעות
הוראות הכנה:
-
01.
קוצצים את הזיתים ומטגנים 2-3 דקות בשתי כפות שמן זית. מוסיפים את שאר רכיבי הרוטב ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.
טיימר מופעל
-
02.
יוצקים מעל הפסטה המוכנה, מפזרים המון גבינה צהובה מגוררת ומקשטים בטבעות הזיתים. מגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים