פסטה אבוקדו ופרמזן – עשיר בטעמים מפתיעים | השף הלבן

פסטה אבוקדו ופרמזן

מתכון של אינס ינאי לספגטי עם רוטב אבוקדו קרמי ועשיר בטעמים, בוטנים קלויים וגבינת פרמזן

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: בלוג "תיק אוכל"

המרכיבים ל 2-3:

  • 400 גרם ספגטי
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 אבוקדו גדול רך
  • 3 כפות מיץ לימון טרי
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 50 גרם בוטנים קלופים
  • 5 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס עלי בזיליקום ואורגנו, ללא הגבעולים
להגשה:
  • 60 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 2 כפות בוטנים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הספגטי בהתאם להוראות היצרן ומסננים ממי הבישול.

  • 02.

    במחבת עם כף שמן זית קולים את הבוטנים כ- 3 דקות. חשוב לערבב קלות לאורך הקלייה כדי שלא ישרפו. מפרידים בצד שתי כפות מהבוטנים הקלויים לקישוט המנה בסוף.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    מעבירים את תכולת המחבת עם שאר מרכיבי המתכון (מלבד הספגטי והפרמזן) אל מעבד המזון.

  • 04.

    טוחנים למחית חלקה.

  • 05.

    מערבבים את המחית עם הספגטי.

  • 06.

    מגישים עם פרמזן ושארית הבוטנים קלויים מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.