מתכון פטוצ'יני קל וטעים | השף הלבן

פטוצ'יני קל וטעים

פסטה טעימה וקלה להכנה שתשכנע את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ

מאת: רון חג'ג'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטוצ'יני קל וטעים

המרכיבים ל5 מנות:

  • חבילת פטוצ׳יני
  • בצל גדול
  • 4 כפות שמן קנולה או סויה
  • שמנת לבישול
  • פטריות פרוסות
  • 2 כפות אבקת מרק פטריות
  • חצי כוס חלב
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את הפסטה על האש ומכינים לפי ההוראות שעל האריזה.

  • 02.

    חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים על אש בינונית עם 4 כפות שמן עד שהבצל מזהיב.

  • 03.

    חותכים את הפטריות לחצי וכשהבצל מזהיב מוסיפים את הפטריות.

  • 04.

    מוסיפים אבקת מרק פטריות, מערבבים, ומיד מוסיפים את שמנת לבישול וחצי כוס חלב.

  • 05.

    מערבבים את הפסטה עם הרוטב על האש מוסיפים את הגבינה הצהובה. מערבבים עד שהיא נמסה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(279)