פטוצ'יני קל וטעים
פסטה טעימה וקלה להכנה שתשכנע את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- חבילת פטוצ׳יני
- בצל גדול
- 4 כפות שמן קנולה או סויה
- שמנת לבישול
- פטריות פרוסות
- 2 כפות אבקת מרק פטריות
- חצי כוס חלב
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את הפסטה על האש ומכינים לפי ההוראות שעל האריזה.
-
02.
חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים על אש בינונית עם 4 כפות שמן עד שהבצל מזהיב.
-
03.
חותכים את הפטריות לחצי וכשהבצל מזהיב מוסיפים את הפטריות.
-
04.
מוסיפים אבקת מרק פטריות, מערבבים, ומיד מוסיפים את שמנת לבישול וחצי כוס חלב.
-
05.
מערבבים את הפסטה עם הרוטב על האש מוסיפים את הגבינה הצהובה. מערבבים עד שהיא נמסה ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים