ספגטי שמנת, פטריות ובזיליקום – משביע וטעים | השף הלבן

ספגטי שמנת, פטריות ובזיליקום

אורחה משביעה וטעימה שכל אחד יאהב

מאת: שיר מגן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי שמנת, פטריות ובזיליקום

המרכיבים ל סיר:

  • 1 חבילה ספגטי, רצוי מספר 2
  • 2 חבילות שמנת מתוקה
  • 2 חבילות פטריות שמפניון, רצוי טרי
  • 2 יחידות בצל
  • 2 יחידות שן שום
  • לפי הטעם שמן זית
  • 30 גרם חמאה
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 כפית קמח
  • לפי הטעם מלח
  • * לפי הטעם פלפל שחור
  • לפי הטעם בזיליקום טרי
  • 1 כף יין לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר קטן מחממים קצת שמן זית על אש קטנה.

  • 02.

    קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עד להזהבה קלה.

  • 03.

    מוסיפים את שיני השום הכתושות מוסיפים את החמאה ואת הפיטריות (צריך לחתוך אותם לרצועות ולהוריד להם את הגבעול)

  • 04.

    מוסיפים את היין הלבן ומטגנים עד שהיין מתאדה והפיטריות משחימות מעט.

  • 05.

    מוסיפים את השמנת המתוקה.

  • 06.

    בכוס מערבבים את הקמח והחלב עד שאין גושים ומוסיפים לסיר עם השמנת ומערבבים.

  • 07.

    מוסיפים מלח (הרבה) פלפל שחור לפי הטעם ובזיליקום.

  • 08.

    להקפיד לערבב כל הזמן ולבשל על אש קטנה עד לרתיחה לתת לשמנת לעלות ואז לכבות את האש.

  • 09.

    בו זמנית אפשר לבשל את הספגטי בסיר גדול עם הרבה מים וכפית מלח. כשהוא מוכן יש לסננן ולהוסיף כף שמן זית.

הכנת? כאן מדרגים
(1559)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.